Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ŠK

qydko

28. 8. 2008 22:45
k žehlení

Je zvláštní, že většinu pokleslých seriálů kritizují muži... Kdyby někdo z nich někdy žehlil nebo štupoval ponožky, tak by zjistili, že k těmto činnostem není vhodnější TV pořad než třeba Ordinace.

0 0
možnosti

e-velina

16. 4. 2008 12:36
jsem asi dle vas blbka...

... ale nektere z tech zminovanych serialu sleduju... je to takovy ritual,  po celodennim kolotoci jsem pekne utahana a v osum zasedam k televizi (pripadne si k ni presunu domaci prace jako zehleni atd...), a zacina mi relaxacni hodinka serialu, kdy nemusim nejak bedlive sledovat dej, protoze i kdyz "naskocim" za hodinu nebo tyden, nic se nestane... uznavam, je to plytke, stupidni a zbytecne, ale mne to takhle bavi... mame i satelit a rada se divam i na kvalitni filmy, dokumenty atd., ale jsem holt vyznavacem i poklesleho zanru...

0 0
možnosti
N

nictipotomnení

17. 4. 2008 7:07
Re: jsem asi dle vas blbka...

... máte pravdu. Taky u toho třeba žehlím. A velice dobře se u takového seriálu usíná :-).

0 0
možnosti
A

akki

15. 4. 2008 12:02
Oprava

Omlouvám se, vypadlo mi R ve slově  HERCŮ. Nicméně bych ráda znala Vaši odpověď.!

0 0
možnosti
AC

Adammm

15. 4. 2008 12:20
Re: Oprava

Myslel jsem tím herce druhé kategorie, o kterých před jejím účinkováním nikdo neslyšel.

0 0
možnosti
NR

no.respect

15. 4. 2008 11:00
Národ sobě, co žádá to dostane...

....žije-li bytost v dolině, plné žab, stává se pomalu ale jistě také žábou...TV je v dnešní době absolutně na špičce vytváření kultury a kultivovanosti národa českého...stojím-li ve frontě u pokladny v samoobsluze a vidím, že maminky, babičky, důchodci ale i středně staří muži či ženy přikupují zcela samozřejmě Blesk jako hlavní informační zdroj domů, věřím údajům sledovanovasti TV pořadů a důvodu, proč je TV jaká je....národ si v demokracii v podstatě vynutí takovou kulturu, jakou vyžaduje masa, což zase zaručuje zisk tvůrcům pořadů...proto máme TV, jakou máme ale také politiky jaké máme...je rozdíl mezi telenovelou či chováním Jury, Mirka nebo Vency?...dle mne není...v praxi to však znamená, že s mozky telenovel  musíme  jednat na radnici v zastupitelství, u policie, na úřadech, telenovely jsou i v hlavách řidičů, prodavaček nebo ředitelů, ba i v redakcích medií....jakže to bylo s tím, kdo dlouho žije mezi žabami?

0 0
možnosti
SV

chroustík

15. 4. 2008 9:42
No,

tak jste si zanadával, dal nám mimopražským najevo, že jsme z provincie, čili o něco míň. Do příště doporučuji zopakovat shodu podmětu s přísudkem v minulém čase.

0 0
možnosti
V

V.K.

15. 4. 2008 8:28
Co je vlastně hlavním programem?

Adame, gratuluji k nové fotografii a k tomuto článku zhruba tolik: Jako specialista na toto téma byste touto dobou už mohl vědět, že hlavním pořadem na všech komerčních televizích je PÁSMO REKLAM. Vše ostatní má pouze udržet pozornost a rozhodně se nedělá ambice na bůhvíjakou kvalitu. Nic víc, nic míň.

Proč se vůbec těmi plyktými seriály necháte znervózňovat? Přece Nova apod. tu nejsou proto, aby naplňovaly vaše představy o dobrém vkusu. Je to ryze stroj na peníze.

V. Král

0 0
možnosti
HH

metalovy duchodce

15. 4. 2008 10:49
Re: Co je vlastně hlavním programem?

Musím s vámi souhlasit, ale programy s označením "3,14-oviny", nevysílá  jen komerční stanice. Na rádoby nekomerčních stanicích (ČT1,  ČT2) je hlavním programem teleshopping, zřejmě je to hlavní program a do balíku reklam se nepočítá.. 

I u mě doma, padá na TV prach, na těch pár sportovních přenosů, co mě zajkímá , se stejně dívám v počítači (ČT 4 Sport) a zbytek mě ne  a ne zaujmout.. Ku.dí (n) seriály/telenovely už mě od sledování klasické TV (tzv. bedny) dokonale izolovaly.  

0 0
možnosti
M

mafra_fan

15. 4. 2008 7:52
naučte se řeči,

zakupte satelitní mísu a máte po problémech...;-)

0 0
možnosti
HH

metalovy duchodce

15. 4. 2008 10:51
Re: naučte se řeči,

já nerad platím za věci zbytné a převážná většina satelitních programů je jaksi placená. Děkuji, nechci podporovat další a další darmožrouty. 

0 0
možnosti
K

klimap

15. 4. 2008 4:58
Velká televize.

Čím větší jsou televizní přijímače na trhu, tak tím stojí vysílání za větší h...o! Divák je otráven blbou nabídkou a stupidními reklamami. UPC a maďarština, tak to jsou reklamy na zvracení. Alespoň ušetřím za zlodějskou cenu elektřiny.

0 0
možnosti
C

crex

14. 4. 2008 23:04
plně souhlasím s autorem

Je to dosti nepestrá programová nabídka co se nabízí v televizi. Je to všechno stejného typu ve stejných časech :-© Nebýt sportu a kabelovky, tak by byla televize naprosto zbytečná(Y) Bohužel je vidět jak jsme zapadli do západní degenerované a vygumované civilizace:-© Občas když dávají večer nějaký film a já si ho nahraju a potom z toho stříhám reklamy,tak se divím co je je to za totální vymývání mozků:-©:-©

0 0
možnosti
JV

klv

14. 4. 2008 22:43
nechápu co jste chtěl říci ?

nedívejte se,

pokud tyto seriály mají své sledovače a tím přinášejí svým autorům peníze,  je jejich existence oprávněná, stejně tak by mohli sledovači seriálů namítat že na dvojce a často i na jedničce jsou pořady jež mají minimální sledovanost, iluze o vzdělaném a kulturním českém národě vás ještě nepřešla?

0 0
možnosti
S

skretik

15. 4. 2008 8:17
Re: nechápu co jste chtěl říci ?

Pamatujete si na argumentaci Komerční banky co se týče podpory prohlížečů? "99 % našich klientů navštěvujících internet banking používá IE". Jistě, ono se tam taky s ničím jiným nedalo dostat.

Řek bych že autor příspěvku se vylučovací chyby měření dotýká taktéž. Vy sice dáte najevo svůj názor tím že se nedíváte, ale pokud někdo začne koukat na procento diváků tohoto pořadu vůči celkovému počtu, pak jej vlastně svojí nepřítomností podporujete.

0 0
možnosti
  • Počet článků 110
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6175x
Filmový fanoušek tělem i duší:-)

');
//-->