Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

mpixel

27. 12. 2009 4:13
komunistická teanegerovská multikulti masírka.

Nejprve bych chttěl před tvůrci vizuálních efektů smeknou klobouk. Na tomto filmu muselo prosedět velké množství inteligentníh velmidobře placených lidí měsíce u počítačů. Myšlenka je však spíše průměrná nijaká revoluční, jsou scifi filmy co jdou myšlenkově podstatně dál.

Ovšem provedení na kterém se podepsal zejména režiser má budovatelský podtext. Zejména scéna jak hlavní hrdina přesvědčuje všechny kmeny, aby s ním šli bojovat. Po každé jeho zvednuté pěsti byli čím dál tím víc přesvědčeni. Takhle si inteligentní civilizaci nepředstavuji. Asi tak jako lidé v roce 1948 když k lidem mluvil klement gottwald. Inteligentní rasa se rozhodovala bez jakéhokoliv kritického přemýšlení jen na základě emocí a zvednutých pěstí nějakého mladíka. Tento film mimo jiné podporuje nekritický enviromentalistický postoj mladé generace.

0 0
možnosti

mpixel

27. 12. 2009 4:14
Re: komunistická teanegerovská multikulti masírka.

....a proč teanegerovská.....protože hlavní hrdinové ačkoliv měli vzadu ocas, tak měli krásně vypracované břicho. Plnili úkoly dovednosti jako na pionýrském táboře jijichž zvládnutí vyvolává u ostatní mládeže respekt. A pak časté silácké hlášky jako wow ale i třeba shit. Jo a 70% filmu je jen audiovizuální rubačka založená na pomstě a odplatě - a to se lidem líbí - proto je film tak populární.

0 0
možnosti

Adammm

2. 1. 2010 10:47
Re: komunistická teanegerovská multikulti masírka.

Tolik bych Avatara nepřeceňoval...

0 0
možnosti
  • Počet článků 110
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6175x
Filmový fanoušek tělem i duší:-)

');
//-->