Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PM

maulos

14. 4. 2008 21:42
jiná doba - jiný mrav

Tak nevím, ale podle mého brečíte na špatném hrobě. Co je Vám v dnešní době do TV? Mladá generace (např. 80. ročník a vejš ) už netruchlí ani nenadávají. Filmy a seriály si stahují (jak legálně nebo nelegálně) a tv už vůbec neřeší. TV společnosti se podle mého upínají na ty poslední zbytky lidí, které jsou na nich vyloženě závislí. A pro tuto skupinu jsou Vámi zmiňované seriály téměř vše. Sám osobně se dívám jen na pár publicistických pořadů (a většinou opět z archivu na netu když si najdu čas). Článek jste napsal pěkně ale proboha pro koho?!? Btw. poptávka vždy tvoří nabídku.

0 0
možnosti
P(

plech (Anonym)

14. 4. 2008 22:28
Re: jiná doba - jiný mrav

Člověk (všichni), který sleduje ČT je odsouzen sledovat usmrkanosti, které tato televize sere zplnáhrnlá. To je: antifotbal, antiseriál, prozpravodajství, reklamu. Ostatní televize jsou jen zaostalý, prošlý jogurt. Nic proti nim, blbečci, kteří ty molochy vedou si myslí, že ty sratšky lidi chtějí. 

0 0
možnosti
M

Mike757

14. 4. 2008 21:30
Naprostý souhlas

Naprosto s Vámi souhlasím p. Chromý. Nedokážu uvěřit, že někdo dokáže marnit čas těmito stupidními seriály. (jestli jsem sám viděl ze všech 5 minut, tak je to moc  :-© Pokud jsou pro některé lidi takové nesmysly přímo modlou, navrhl bych u jednoho seriálu změnu textu písně na : "Tvůj svět je hnůj" ;-)

  

0 0
možnosti
P(

plech (Anonym)

14. 4. 2008 21:30
Dalo

by se to napsat i ostřeji. Píšete trefně i o filmech. Paráda. :-)R^

0 0
možnosti
S

Semper2

14. 4. 2008 15:14
Mám také psychosomatické potíže

ze sledování Novy a ČT. Musím užívat léky na tlak. Mezi soudruhy z CT a Novy existuje snad nějaká "kartelová dohoda". CT je znormalizovaná zelenkovými svazáckými klony - a dobří redaktoři se nechají spočítat na prstech jedné ruky.Zprávy se nedají poslouchat.Je to Černá kronika a la Rudé právo. Doporučuju sledovat zahraniční TV po internetu: bavorskou BR 3, ORF, nebo polské televize,např.konsernativní politicky nekorektní TV TRWAM.

Z CT byly "vyakčněny" všechny diskusní pořady, kde docházelo ke konfrontaci různých názorů: Sněží, Respektování, Katovna, Síto atd. Lidé jako Lucie Vopálenská, dr. Just apod., jsou asi persona non grata... Zato soudruh Špaček (rudý)nám dává lekce z etikety a s.Přemysl Čech nás zase poučoval o politické ekonomii.

Autorovi díky za článek ! R^

0 0
možnosti
AJ

Andrea Jamborová

14. 4. 2008 14:58
Začíná se oteplovat...

....a to přestanu televizi řešit úplně. Zahrádka, kamarádi a vychlazený zlatavý mok to jistí. Jinak to přvážně řešíme DVD (Smoljak a Svěrák to jistí) a nebo knihou.

0 0
možnosti
JN

dajana.p

14. 4. 2008 14:29
Tak jste si zanadával,

pomohlo vám to? Pořiďte si kabelovku nebo satelit a můžete si prstíkama otřít prach z ovladače.

Nechte mi moje křehké vztahy i se Sandrou, já vám taky nekecám do programů na čt 2.

Hledat řešení a nestěžovat si, to by pomohlo. Nebo jak říká Evča Palotto - vyhodit televizi i s ovladačem a zdar!

0 0
možnosti
IN

ilna

14. 4. 2008 17:29
Re: Tak jste si zanadával,

Hele - vy se fakt na ty srágory díváte? Na všechny? A proč?

0 0
možnosti
MU

HempValley

14. 4. 2008 13:58
karma

cit.: "...bitev o diváckou přízeň došly k závěru, že proti seriálu se dá bojovat jedině jiným seriálem a nejlépe takovým, který se od konkurence příliš neliší, aby to měli diváci jednodušší."

;-D;-D;-DR^R^R^

kdybych pil ono kafe tak si ten monitor opravdu poprskam :D:D

ale je to smutny.. no jeste ze existuje aspon kabel a jiz zminovane NG, Discovery a ostatni dokumentarni kanaly.. karma

0 0
možnosti
AR

arnie_rimmer

14. 4. 2008 12:18
máte pravdu

nicméně doporučuji alespoň páteční večer na ČT1 + ČT2, to je jediný den kdy je možné se na televizi dívat a bavit se u toho

0 0
možnosti
RK

Radek0075

14. 4. 2008 11:48
Já teda nevím v jaké společnosti

se pohybujete vy, ale například moje mamka sleduje Křehké vztahy, přítelkyně a její kamarádky ordinaci a Dobrou čtvrť, moje sestra Ošklivku Katku (nebo jak se to jmenuje). Jsou to ženy, 25 - 62 let, většinou SŠ, nebo VŠ vzdělané. Původní český seriál se oproti jihoamerickému netváří kvalitněji, ale je evidentně určen pro českého diváka (nebo spíš divačku) Pořady nejsou méně kvalitní než dřív, jen my už jsme tak zhýčkaní, že nám nic nevyhovuje. Pamatuji doby kdy chlapi v montérkách sledovali v hospodě Rychlou rotu a všichni jsme se těšili na Mrazíka a Pyšnou princeznu. Televize stojí na rozcestí. Na celém světě. Je jen otázkou co dál. Časy kdy celá rodina v sobotu večer usedala před obrazovku a netrpělivě čekala až se na objeví Saskie, nebo Saša Hemala a připomene nám děj předcházející dílu Nemocnice, jsou už dávno pryč. Naštěstí pro nás.

0 0
možnosti
IN

ilna

14. 4. 2008 17:32
Re: Já teda nevím v jaké společnosti

No tak já se tedy pohybuji v podobné společnosti jako autor. Křehké vztahy sleduje moje sedmdesátiletá tchýně a té to odpouštím vzhledem k věku. jinak  nikoho neznám.

0 0
možnosti
JN

Moravský Slovák

14. 4. 2008 11:06
Líbí se mi

lidé, kteří "sledují" televizi jen proto, aby mohli nadávat, že tam nic není.

0 0
možnosti
JA

SocPredator

14. 4. 2008 11:15
Re: Líbí se mi

Rozhodující je jen platba v podobě koncesionářského poplatku. Kdo platí, tak ať si klidně nadává, my holt mlčíme ;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 110
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6175x
Filmový fanoušek tělem i duší:-)

');
//-->