Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Karoulec

15. 10. 2010 20:57
Pan Juraj Herz nám poněkud

zplytknul - alespoň mně tedy. Doby jeho Morgian, Spalovačů, Lamp či Devátých srdcí jsou definitivně v háji. Passage byl film, myslím si, i přes jeho násilnou shnětenost - alespoň určitým způsobem zajímavým. Avšak jeho tv seriál Černí baroni? Fakt to bylo od něj? Jako by mu  do toho snad kecal trošku Troška. T.M.A. - to už nebylo ani blbý, jak by řekl nebohý pan Miroslav Macháček.

Po přečtení Vaší recenze, Adame, mi přijde, že pan Herz završí svoji kariéru tím, že nejspíš jednou popře sebe sama, nestalo-li se tak již.

Dík za Vaše články, čtu je rád a rád jsem měl i Herzovy dobré filmy, tak jsem si dnes u Vás přihřál svoji polévku:-)

0 0
možnosti

lrklo

11. 10. 2010 20:49
Není nad to, když se historické události řeší

dnešním pohledem. A líbí se mi, jak i naše policie je nezvykle v těchto případech aktivní, bez ohledu na nedostek benzinu a snižování platů. A proč taky někdy nevyšetří řádění ss manů za květnových dnů 1945.[>-]

0 0
možnosti

Politicky korektní lež

12. 10. 2010 23:25
Re: Není nad to, když se historické události řeší

To řádění ss bylo již mnohokrát vyšetřováno a omíláno. To neomlouvá zločiny na druhé straně. Již nastává čas pohlédnout na celou problematiku 2. sv. války objektivně a nezaujatě.

0 0
možnosti

petrph

11. 10. 2010 15:58
třeba by stálo za to,

Aby (když už ne v kinech) , tak aspoň v televizi bych před tímto filmem promítán jakýsi historický přehled oné doby. Asi tak jak se to doporučovalo před mjr.Zemanem, což komerční TV samozřejmě nedělaly-a dnešní mládež bere Zemana jako bezva ekšn seriál a ptá se co nám vlastně ti hodní komunisti dělali zlýho.

Aby se nestalo, že by Habermannův mlýn naseká stejnou paseku v myslích dnešních mladých, ze které vyjdou Němci jako dobráci co se tu snažili udělat trocha pořádek a jak se jim ti zlí Češi po válce v krutě mstili.

0 0
možnosti

kevinbb

11. 10. 2010 16:04
Re: třeba by stálo za to,

R^

0 0
možnosti

bětka.báthory

11. 10. 2010 15:52
Dík za recenzi,

nejspíš jde o něco jako veledíla Václava Řezáče, jen v obráceném gardu

0 0
možnosti

Vikina

11. 10. 2010 15:00
Vzhledem k tomu,

že Juraj Herz je snad Žid, asi těžko jej lze podezírat z nějaké přehnané proněmecké náklonnosti. Jestli spíše není problém v tom neustále pěstovaném českém přesvědčení, že jsme největší pašáci na světě, mírumilovné holubičky, kterým každý ubližuje, takže cokoliv, co narušuje tuhle sebeoslavnou pokryteckou pózu, je nutno ihned masívně denuncovat. Přitom se stačí rozhlédnout kolen sebe dnes - je snad být na co pyšný?

0 0
možnosti

whocares

11. 10. 2010 14:18
Však taky byl film sponzorován

jakýmsi Sudetoněmeckým spolkem,.... :-/

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS